Sunday, 23 September 2012

JAHAT

       Setiap manusia mcm ragamnya... ada yg baik, ada yg buruk, ada yg nakal, ada yg sopan dan mcm2 lah ragam....cth mcm aku sdri, mulut aku agak jht jgk la myb blh mmbuat org trasa hati....tp bg aku plak smua tu hnya skadar lawak, gurau dan kata2 jht time tu shja....kadang2 tu mgkin la ada jgk ketelanjuran tp aku kan manusia biasa, so xlari dri buat kesilapan.....knp lah pmikiran lelaki dan pompuan ni sgt ketara perbezaannya.....aku jeles dgn lelaki krna pmikiran depa sgt simple mcm xda msalah.....mgkin sbb tu aku mudah bergaul dgn kawan2 lelaki.....kawan2 pompuan plak yg betol memahami aku ja yg dpt bergaul dgn snang.lagi 1 prbezaan org yg dah kawen dgn yg bujang.... ckup ssh nk kn jga hati, nk melawak pun kn brhati2......klu mcm tu lpas ni aku menyendiri je lah menyepi xdak la org kit hati hehe...asalkan aku happy...
      Bkn snang nk jaga hati org, aku prnah rsa nk jga hati org last kta jgk yg mkn ati...dah la ati xsedap...
yg  penting skrag aku nk happy2 ja xnak pkir sal org lain,jnji jht2 mulut aku xdak la smpi memperlagakan org lain, xdak la smpai jtuhkan maruah org lain. Aku xsuka tmpat yg sunyi sbb buat aku bosan so jgn lah asyik dok menyepi mcm sek bisu ja....

Monday, 10 September 2012

Selamat Hari Raya


           Dah lama rasa xaktif kt sni kan...bzy kit bru2 ni (padahal mlas) ;)

              di sebabkan kita baru je lpas raya so cek nk cita sal raya mlm ni....

Ayahku dan cucu-cucunya

Alhamdulillah tahun ni aku merasakan bhgia beraya bersama keluarga yang tersayang.
cuma raya tahun ni aku kurang kawan je sbb kawan baek sekaki sejalan dgn aku dah
pun kawen tggllah aku terkontang kanting hehe...

Makku bersama menantu & cucunya




Ni lah mber aku yg datang beraya umh aku pun
yg lain-lain aku fhm sbb jaoh...
 thanks minah mai aya umh aku...


























Monday, 11 June 2012

RinDu

Bila sunyi rindukan teman....
Bila rindu selalu lihat gambar2 lama...
Bila lihat je gmbar lama2 teringin nak edit2...
Bila dah edit nak pulak tmbah lagu...
Bila tambah lagu jadilah vedio kecil  dariku...
Melihat sambil mendengar bertambah happy hehe..
video

Tuesday, 21 February 2012

PEMANDU B.A.R.U


Ni cek mai nk cito ni...msok hari ni dah hari ke 2 cek p krj nek keta...pagi2 awl smuanya kelia...parking cantik punya....tuuutuuutt...mai nk blik ja jadi hal....cek p seondoi...qeta kat sebelah...hadoiii,
punya rsa malu cek trus blah...harap2 qeta kwan tu xjd pape la...sorry la bang...
cek xsengaja cek budak baru bljr...
dlm tkot2...gtaw la ayah cek...puuuuhhh nasib dya xmarah
dya bg nasihat and dya fhm ank dya ni bru nk branikan dri dgn qeta....
xkan nk marah no...smua ni jg peringatan kt cek dan pengajaran..

Wednesday, 15 February 2012

R.I.N.D.U


Mlm ni terasa rindu la plak.....bila tgk blik gmbar time study lu....byk sgt knangan
klu lah time tu blh patah blik kan best....buat shabat2 sayang kamu smua.....
maafkan aku jika ada salah silap secara sedar or xsedar.....
aku cuma nk beri tahu yg aku sayang sgt2 kat mber2...



POLIMAS


PUO


BESTFRIEND FOREVER

                                                                     ...i love u....
                                                                      ...friends....

Sunday, 5 February 2012

BUKIT BENDERA




Haaaaa......ini fmly cek,hari ni cek nk kongsi kegembiraan hehe.......
time ni smua fmly cek p kecuali fmly abg cek yg no 2......
ni kami tgh lapo kebulur lepas sampi di atas Bukit Bendera ni.....hahaa'


perjalanan menuju ke masjid di atas bukit



ni tiket untuk fmly cek.....punya ramai kat belakang tu beratur nk bli tiket....

 ini my num and dad



gambar ni kami dah turun dari bukit bendera......
last kami blik naik feri...
best gt dapat jln-jln dgn family...
- i love family -